14-02-2010  IGLD - La Panadella - Sta. Coloma - IGLD

 

Bttrus:  Maki, el 200, El Merengón, el Truji el Sherpa

 

 

LA PANADELLA I EL FRED

 

 

L'Hostal Parada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fer fi i després de 3 ajornaments, per pluja, fang i neu anem a la Panadella, això si amb un fred propi d'un congelador.

8:00am, -3ºC i cap núvol a Igualada, un dia ideal per anar en btt.

Comencem la ruta per asfalt fins al pont de Can Mateu per agafar la pista de Jorba per Can Cansalada, passem per sota Jorba i enfilem a buscar la pista de Clariana. El fred només va durar 10 o 15 minuts, mica en mica tornàvem a tenir tacte als dits de les mans i als peus, l’aire que feia era glacial, però l’exercici guanya finalment i entrem en calor i també gràcies a que gairebé tot es pujada fins a Argençola on baixem una mica i tornem a pujar ja fins La Panadella.

La anada no te gaire més complicació que una zona de rampes seguides sense gaire grau un cop passat Clariana i alguna rampa més dura passat Argençola.

Un cop a la Panadella tenim els mateixos graus que en sortir d’Igualada, -3ºC, per tant tota la ruta va ser d'un rigorós hivern. per contrapartida, al Hostal Parada, seiem al costat del foc a terra que junt amb les botifarres i els xupitos de moscatell del músic ens va acabar de refer-nos.

Sortim d’esmorzar cap a Sta. Coloma de Queralt per asfalt i girem cap el trencall d'Igualada  i cap Aguiló on agafarem la pista de baixada, que ja tocava alguna baixadeta,fins el Pantà de Tous, amb alguna zona un pel tècnica degut al pedregam en les baixades més pronunciades.

Arribant a Tous decidim pujar al Pla del Magre pel darrera, dit i fet ens plantem dalt de tot, parem a contemplar Jorba uns instants i "a saaaaaac" avall per aquelles rampes que qui les ha pujat algun cop segur que no les pot oblidar mai més.

Arribada a Igualada sobre la 1:15 amb temps de sobres que netejar les btt que finalment avui han "pillat" fang com va sent costum últimament.

vídeo, fotos i text: Ivan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.